Mr Bean sarja naurattaa vuodesta toiseen

Mr. Bean sarja on koukuttava.

Mr Bean sarja on yksi menestyneimpiä brittiläisiä komediasarjoja. Se on ollut suosittu myös muissa maissa kuten Suomessa. Sarja on päänäyttelijänsä Rowan Atkinsonin luoma ja lisäksi sarjan hahmosta on tehty myös animaatiosarja. Mr. Bean -sarjassa seikkailee sama erittäin monille tuttu helposti katastrofaalisiin tilanteisiin päätyvä mies, joka ajelee Minillään ja puhelee Teddy-nallekarhulleen. Lähes jokainen suomalainen tunnistaa varmasti tämän Mr. Bean -hahmon, sillä sarja ja sitä seuranneet elokuvat ovat hyvin suosittuja.

Mr Bean sarja viihdyttää koko perhettä

Mr. Bean on siitä erikoinen sarja, että sen parissa viihtyy usein lähes koko perhe ikään katsomatta. Vuosien 1989-1995 välillä tuotettua sarjaa on tehty 16 jaksoa, joten katseltavaa riittää melko pitkäksi aikaa. Vuodesta 2002 alkaen tehtyä animaatiosarjaa taas on tehty peräti 26 jaksoa. Katseltavaa riittää siis helposti useisiin perheiltoihin tai vaikkapa illanistujaisiin ystävien kanssa.

Mr. Beanin seikkailut eivät myöskään lopu, kun sarja on katsottu. Bean – äärimmäinen katastrofielokuva julkaistiin vuonna 1997 ja sillekin on tehty jatkoa. Vuonna 2007 julkaistu Mr Bean lomailee -elokuva. Herra Bean tarjoaa siis katsojille tunti- ja päiväkausiksi naurettavaa sekä viihdettä. Moni myös katsoo nämä kevyet elokuvat ja sarjan yhä uudelleen ja uudelleen, sillä ne naurattavat aina aivan yhtä paljon.

Tuleeko vielä uusia jaksoja tai elokuvia?

Sarjan luoja ja päänäyttelijä Rowan Atkinson ei luultavasti jatka enää Mr. Beanin tarinoita, sillä hän ilmoitti vuonna 2020, että hän ei tule enää näyttelemään tätä roolia. Häneen mukaansa ’se on liian raskasta’. Persoonallisen Rowan Atkinsonin voi kuitenkin bongata muistakin komedioista. Johnny English -komediaelokuvasarjassa hän esimerkiksi naurattaa tohelona agenttina.